logocompair
me-slz-60x60-toepassing02_2012_05_15_044636daikin-emura-kantoor-klein-01-002_2013_01_22_031810compairbus

Compair Airconditioning BV

2 reviews

Zuid-Holland

Social:

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten kan Compair Airconditioning die service en kwaliteit ook daadwerkelijk garanderen. Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair Airconditioning klimaatbeheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, woningen en scheepvaart. Compair Airconditioning beschikt over de juiste expertise voor elke toepassing.

Door voortdurend te streven naar continuïteit op het hoogste niveau is Compair Airconditioning inmiddels uitgegroeid tot de meest betrouwbare partner op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. Zowel nationaal als internationaal is Compair Airconditioning uitgegroeid tot een begrip binnen de branche. In landen als Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, België, Duitsland en Zweden heeft Compair Airconditioning inmiddels duidelijk haar sporen verdiend.

Naast een breed scala aan airconditioners voor de particuliere en zakelijke markt, levert Compair Airconditioning klimaat beheersing op maat voor commercieel vastgoed, winkelbedrijven, utiliteit, zorginstellingen, woningen en scheepvaart

info@compair-airco.nl

17 oktober 2018

Bedankt voor het installeren en onderhoud van de airconditioning

17 mei 2018

Op maat gemaakte airco, 5 sterren van mij!

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 AircoIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar